Vrijblijvend meer informatie?

Wij maken graag (online) kennis!

Opdrachtgevers

Gemeenten

SilFa ondersteunt gemeenten op het gebied van individuele en groepsgewijze begeleiding van uitkeringsgerechtigden. Het doel is hierbij begeleiding naar een situatie waarin zij klaar zij voor een actieve participatie. Afhankelijk van vooraf opgestelde doelen en gemaakte afspraken zijn uitstroom naar betaald werk, scholing of een andere vorm van participatie het resultaat. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak gefaciliteerd met een online leeromgeving. Door ons netwerk van werkgevers kunnen wij de kandidaat bovendien direct matchen op beschikbare vacatures en zo meerwaarde creëren.

Wil jij meer weten over onze trainingen en de trajecten waarmee wij zo succesvol zijn? Neem dan contact op en wij vertellen je graag meer!

Scholen

Ook MBO scholen en scholen voor praktijkonderwijs bieden wij ondersteuning als het gaat om het trainen en coachen van leerlingen op het gebied van de wereld van solliciteren en werk. Wij helpen hen om inzicht te krijgen in hun talenten en het in kaart brengen van drijfveren.

Wij gaan daarbij praktisch te werk en zullen, persoonlijk en met het online platform, interactief met hen aan de slag gaan. Studenten ontwikkelen tijdens de training een representatief CV en motivatiebrief en hebben na afronding skills ontwikkeld om zich professioneel te kunnen presenteren en een sollicitatiegesprek te kunnen voeren.

Ook hierna kunnen wij ondersteuning bieden bij het vinden van een stageplek, een werkervaringsplaats of (bij)baan.

Wijkteams en overige organisaties

Wijkteams spelen een steeds grotere rol bij de verschillende leefgebieden van burgers. Werk en scholing zijn hierin belangrijk onderwerpen. Vanuit onze ervaring met verschillende doelgroepen zijn wij bekend met de Multi problematiek die vaak schuil gaat achter een enkele hulpvraag.

Zo bemiddelen wij niet alleen naar werk, maar maken wij voor de deelnemers ook inzichtelijk wat dit voor gevolgen heeft voor toeslagen, uitkering, schulden en andere leefgebieden waar dit invloed op heeft.